Projektet

Kvalitets rækkehuse midt i villakvarter i Højbjerg - UDSOLGT

På Lundshøjvej i Højbjerg, få minutters gang fra Viby J. Station, sælger EDC Projekt Poul Erik Bech nu disse velindrettet rækkehuse. Boligerne bliver opført midt i et fuldt udbygget område, med mulighed for at nå Aarhus Banegård og Bruuns Galleri på blot 12 minutter fra egen fordør, ligesom indkøbsmulighederne er indenfor gåafstand. Husene bliver opført i gode materialer og forventes at være klar til indflytning i 2. kvartal 2016. 

Husene bliver opført i vedligeholdelsesfrie materialer, med træ/alu vinduer og med facader med flot tidsløs Antibes mursten fra Egernsund-tegl. 

Indvendig får man varmegenvindingsanlæg i huset for et godt indeklima. Her er gulvvarme i stueplan, samt i badeværelset på 1. sal. Her er flotte plankegulve i opholdsrummene og klinker i entré, badeværelse og gæstetoilet. 

Husene er indrettet med god rummelig entré, med videre adgang til gæstetoilet med vaskesøjle. Flot grebsfrit HTH køkken med Siemens hvidevare, masser af skabsplads og i åben forbindelse med den rummelige stue. Her er god loftshøjde og masser af lys fra de store vinduespartier til 3 sider. 

Her bliver en flot trappe til 1. salen, med Velux ovenlys, som vil give flot lysindfald helt ned i stueplan. 1. Salen indrettes med 4 rummelige værelser. Her er desuden velindrettet brusebadeværelse med stor bruseniche, væghængt toilet og vindue. 

Boligen afleveres nøglefærdig med anlagt have, terrasser og flisebelægning. Her vil være et mindre fællesareal, og selvfølgelig egen parkeringsplads til alle boliger. 

Kontakt mægleren allerede nu for at høre nærmere om disse attraktive boliger.